2014. december 27., szombat

Hogyan NE legyünk kétségbeesettek?

     Most, amikor már kerekre ettük magunkat, az énképünk összeomlott, kisírtuk a szemünket, amiért szingliként vergődünk és valószínűleg ez nem fog változni a szilveszteri buliig, szedjük magunkat össze még egyszer utoljára (az esetleges Dunába ugrás előtt).

    Mondhatjuk, hogy pár társkeresőt már végigjártam. Volt amit csak mert kíváncsi voltam a felépítésére és volt olyan, amit igen határozott célokkal.
    Ha az a szerencsés típus vagy, aki, mindig pont, akkor talál rá a következő hatalmas szerelemre, amikor ő akarja és sosem volt még kétségbe esve, akkor felesleges végigolvasnod ezt, profi vagy, írd meg a mail címed és taníts!!!!! :P

   Igazán tuti receptet méééég! nem találtam, viszont azt tudom mi az, ami nagyon ijesztő és biztos nem csinálnám/csinálom. Sőőőt, menekülök… nem csak én, ezt azért hozzátenném.

1. Keep Calm. Nem kell túlságosan görcsölni rajta, viszont egy kis izgalom nem árt. Olyan nick nevet válassz, ami tetszik, illik hozzád.
( Tipp: ha nem csak a szex érdekel ne puncika200, kéjes vágyak56, dögösbögyös82 és egyéb hasonló tartalommal rendelkező nevet válassz, akkor sem, ha például a dögösbögyös teljesen helytálló és illik rád… : D)  

2. Regisztráltál, ügyes vagy! Töltsd ki! Az alap adatokat nem árt megadni, főleg, ha képet nem szeretnél feltenni. Mindenkinek vannak szépséghibái, amiket nem kell tüzetesen bevallani, de a magasság, súly és a haj alap. Te is jobban örülsz némi információnak, ugye? Lehetőleg ne hazudj, vagy nagyon aprót. Kellemetlen a találkozásnál, ha 153 centit írok, miközben a 4 méteres belmagasság nekem lófasz. (Némi túlzás befigyel, de a lényeg szerintem érthető.) Pár centi, pár kiló és a többi apró csalás még belefér, nem azon fog múlni a nagy Ő megtalálása.
A következő kínos rész, amikor magadról kell írni. Ne vidd túlzásba, senki sem akar regényt olvasni és tudjuk, hogy kedves, aranyos, jószívű vagy, aki csak szeretni akar, mert sokat csalódott….
Na, ezt ne!
 EZEK EGYET JELENTENEK: SZÁNALMASRA MAGÁNYOSODTAM MENTS MEG!Ennél még Oravecz Nóra idézetei is hatásosabbak.
Ne tedd. Inkább ne írj!
 Ha mégis írnál! Amit írsz, írd helyesen. Én sem tudok, de a word javít . 
Légy rövid, optimista vagy csak tényközlő, ha az optimizmus nehéz. A humor mindig jó dolog.

 3. Tegyük fel, csodálatosan kitöltötted, az igazat írtad… de jaaaaaaa kép!
A kétszázadik szelfi után se vágd a falhoz a telefont. Keress olyan képet, ami természetes, előnyös, nem túl régi! Ezek mellé mindenféle csodálatos képet tehetsz, amin modellszépségű vagy. Abba viszont gondolj bele élőben nincs ps, általában nappal világos van, plusz feltehetőleg elég közel akarsz kerülni a másikhoz. Na, így tégy ki képet!
Pásztorórák keresése esetén sem feltétlenül a meztelen valóságot kell kirakni… Majd a heteró oldalon, ott nagyobb eséllyel talál be a dolog.

4. Van képed. Szuper profilod. Bomba nő vagy.
 Létezik a
chat, van aki használja, van aki nem.
Aranyszabályok, ne felejtsd el mindenki lát, de nagyon kevesen reagálnak.
Ne légy indokolatlanul paraszt.
Ne kötözködj.
Ne ócsárold nyilvánosan az exeket, volt barátokat (Biztos nem te lennél a L.Ö.B.-öm ha folyton ezt olvasnám).
Ne rinyálj, meg lehet beszélni mi a gond, de van egy határ.
A magánéletedre nem mindenki kíváncsi és támadási alap.
Ééés könnyű elérni a „SZÁNALMASRA MAGÁNYOSODTAM” státuszt.

 5. Bomba nő vagy, aki nem rinyál, nem paraszt és mégis közösségi életet él a neten! FCK YH! Posztolgatni is lehet.
 A fent érvényben lévő dolgokhoz már nem sokat tudok hozzáfűzni. Egyet azért mégis. Ne ott hirdesd magad, nem vagy te árucikk, akit majd valaki megvesz. Posztolj zenét, képet, vicceset, kedveset, érdekeset, komolyat… valamit, ami nem úgy tüntet fel, mint egy kétségbeesett árucikket.

6. Ismerkedj! Írj!
 Ha mindenki ott lóg és néz ki a fejéből az aztán a tökéletes társkereső. Írni bárkinek, lehet álmaid nőjének is. Legrosszabb esetben elutasít. Hűha, egy profil, aki tulajdonképpen pár sor és pár kép ELUTASÍTOTT!!! Igaz, sosem derül ki mennyire jók lettetek volna mint egy pár, vagy épp mennyire szívesen ástad volna el élve egy hónap után.
A leveleid legyenek kedvesek, udvariasak ezen kívül csak plusz, ha személyes és frappáns! Amikor te kapsz levelet és hirtelen egy macho állatnak érzed magad se felejtsd el: kedvesen, udvariasan írj. Akkor is, ha elutasítod.

    Ezeket az alapokat betartva is lehetsz nagyon aktív on-lány a portálokon! 
Most pedig itt egy kép, mert az overly –attached gf típustól sokan félünk, és azzá válni sem lenne egy leányálom




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése